loading

O nas

Skylab Zobozdravstvo je družinska ordinacija dentalne medicine z več kot 20 letno tradicijo.

Cilji in vizija: Na strokoven, moderen in neboleč način poskrbimo za najpomembnejše – Vaše zdravje. Ko smo razmišljali o odprtju zobozdravstvene ordinacije, nas je vodila misel, kako bi ne preveč prijetne, vendar kljub temu neizogibne obiske zobozdravnika, naredili prijetnejše.

Vaše dobro počutje in zdrav nasmeh sta naše vodilo.

V našem dentalnem in diagnostičnem centru Skylab smo združili večletne delovne izkušnje na področju zobozdravstva ter vrhunsko znanje in strokovnost pri delu z moderno tehnologijo. Nismo pa pozabili na – kar je pogosto najpomembnejše – poslušanje in posvečenost Vam kot pacientu, zato si vedno vzamemo dovolj časa za iskren pogovor in tako skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaš problem.

Še nekaj!

Vaše obiske zobozdravnika poenostavimo in naredimo bolj ekonomične! Filozofija Skylaba je »Vse v enem!«, kar omogoča, da pride na obisk k zobozdravniku cela družina. Pri nas ni čakanja, niti večkratnega naročanja na različnih lokacijah ali nepotrebne izgube časa.

Obiščite naš dentalni in diagnostični center Skylab ter se o tem prepričajte sami.

Ana Franjković, dr. dent. med.

Mirna Franjković, dr. dent. med.

Vrhunska zobozdravstvena ordinacija in RTG diagnostični center v katerem na strokoven, sodoben in profesionalen način skrbimo za najpomembnejše – Vaše zdravje in lep nasmeh.

O podjetju

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Vse pravice pridržane

CBCT/3D slikanje čeljusti

Aparat zajame več posameznih posnetkov (prerezov) določenega predela in jih združi v celoto. Na ta način dobimo 3D prikaz, torej ne samo višino in širino, temveč tudi globino. CBCT posnetki se uporabljajo v primerih načrtovanja bolj kompliciranih kirurških posegov, kot so vstavljanje implantatov, komplicirane odstranitve cist in neizrazlih modrostnikov, sum na skrite prelomne čeljusti ipd.

RVG lokalni posnetek

Če želimo bolj natančno sliko določenega predela z veliko natančnih detajlov, naredim RVG lokalni posnetek s katerim zajamemo področje 1-2 zoba, posamzeno razpoko, plombo ali granulom.

Ortopan posnetek

Pri prvem pregledu pacienta v našem centru obvezno naredimo ortopantomagrski posnetek (ortopan). S tem posnetkom zajamemo področje obeh čeljusti in sosednjih tkiv in struktur. Zato je ortopan odličen za ugotovaljanje začetnega stanja pred načrtovanjem nadaljnega zdravljenja. Odličen je tudi za občasne kontrole zdravja ustne votline