loading

Osebje

Spoznajte naše vrhunsko osebje!

Pri Skylab zobozdravstvu vas spremlja strokovno, usposobljeno in sočutno osebje z izrazitim čutom za sočloveka.

Ana Franjković, dr. dent. med.

Ana Franjković je študij na Stomatološki fakulteti zaključila kot ena od najboljših študentov svoje generacije.Že več kot desetletje uspešno opravlja delo zobozdravnice v Sloveniji in  na zasebni polikliniki na Hrvaškem. Svoje strokovno znanje vzdržuje na visoki ravni, med drugim se redno udeležuje strokovnih srečanj in delavnic v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Veliki Britaniji, Lihtenštajnu in na Hrvaškem. Aktivno je sodelovala v strokovnih debatah na kongresih in tam predstavljala svoje strokovne prispevke. Je članica Zdravniške zbornice Slovenije, Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije ter  Hrvaške zbornice zdravnikov dentalne medicine. Dr. Ana Franjković je med svojimi pacienti znana kot izredno strokovna in prijazna zobozdravnica, h kateri se pacienti vedno radi vračajo.

Mirna Franjković, dr. dent. med.

Dr.Mirna Franjković je s pohvalo zaključila študij iz dentalne medicine na Stomatološki fakulteti v Zagrebu. Že v času študija zanima jo estetsko zobozdravstvo,endodontija in stomatološka protetika.Nekaj časa sodeluje pri delu s študenti na katedri za snemno protetiko pri prof.dr.sc. A. Čelebić. Po končanem študiju svojo poklicno pot nadaljuje v Sloveniji,kje že vrsto let uspešno dela v zasebni zobozdravstveni ordinaciji Skylab na Čatežu.Svoje znanje redno nadgrajuje na številnih kongresih in delavnicah. Njen profesionalen in prijazen odnos do pacientov  je marsikateremu pomagal premagati strah pred zobozdravniškim posegom. Dr.Mirna je član Zdravniške zbornice Slovenije,Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije,mreže MEMA in Skupnosti slovenskih podjetnic.

Primož Jager dr.dent.med.,
specialist oralne kirurgije

Primož Jager dr.dent.med.je leta 2000 diplomiral na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2008 je uspešno končal štiriletno specializacijo s področja oralne kirurgije.Od vsega začetka spremlja vse novosti na področju oralne kirurgije in se udeležuje vseh pomembnih strokovnih srečanj v Sloveniji in v tujini. Ima več kot 10 let izkušenj pri vstavljanju zobnih implantatov in opravljanju najzahtevnejših kirurških posegov.

Vrhunska zobozdravstvena ordinacija in RTG diagnostični center v katerem na strokoven, sodoben in profesionalen način skrbimo za najpomembnejše – Vaše zdravje in lep nasmeh.

O podjetju

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Vse pravice pridržane

CBCT/3D slikanje čeljusti

Aparat zajame več posameznih posnetkov (prerezov) določenega predela in jih združi v celoto. Na ta način dobimo 3D prikaz, torej ne samo višino in širino, temveč tudi globino. CBCT posnetki se uporabljajo v primerih načrtovanja bolj kompliciranih kirurških posegov, kot so vstavljanje implantatov, komplicirane odstranitve cist in neizrazlih modrostnikov, sum na skrite prelomne čeljusti ipd.

RVG lokalni posnetek

Če želimo bolj natančno sliko določenega predela z veliko natančnih detajlov, naredim RVG lokalni posnetek s katerim zajamemo področje 1-2 zoba, posamzeno razpoko, plombo ali granulom.

Ortopan posnetek

Pri prvem pregledu pacienta v našem centru obvezno naredimo ortopantomagrski posnetek (ortopan). S tem posnetkom zajamemo področje obeh čeljusti in sosednjih tkiv in struktur. Zato je ortopan odličen za ugotovaljanje začetnega stanja pred načrtovanjem nadaljnega zdravljenja. Odličen je tudi za občasne kontrole zdravja ustne votline