loading

Mnenja naših pacientov

Ludvik Onuk, Velenje

Že od prvega dne se v tem centru počutiva z ženo odlično, kot pri prijateljih na obisku. Zaupava v njihovo strokovnost, kakovost in poštenost. Veliko se pogovarjamo o samem delu in najinih željah in potrebah, veliko pa tudi o drugih življenskih stvareh, ki so nam skupne.

Ajda Zorko, Novo Mesto

Če se pri zobozdravniku počutiš, kot da si prišel k prijateljici na kavo in ne v ordinacijo, hkrati pa so storitve kakovostne in strokovne, potem veš da si našel pravega zobozdravnika zase. Skylab vse pohvale in z veseljem pridem še!

Dijana Celarc, Ljubljana

Odlična ekipa/strokovnost in potrpežljivost. Parking in ambient odlična.

Judita Hahn, Sevnica

Najboljša ordinacija daleč naokoli! Za sijoč nasmeh….Priporočam!!!

Andreja Iljaš, Brežice

Zelo sem vesela ker imam svojo zobozdravnico dr. Mirno. Pohvalim lahko njeno prijaznost in strokovnost pri delu, predvsem estetiko in natančnost. Zobozdravstveno ordinacijo Skylab priporočam vsakemu, ker delajo z dušo in to se čuti. Ni čakanja in pacient je lahko srečen in zadovoljen, ker je dobrodošel. Lahko so za zgled marsikaterem zobozdravniku. Dr. Mirna, izjemna zobozdravnica ste.

Katarina Jović, Brežice

Še nikoli prej se mi ni zgodilo, da bi šla k zobozdravniku popolnoma brez vsakega strahu. Vedno se tako lepo o vsem pogovoriva. Tako strokoven, topel, prijazen in predvsem pomirjujoč nastop, kot ga ima dr. Ana, je res lahko za zgled. Toplo, toplo priporočam.

Adam Majstorović, Čatež ob Savi

S storitvijo vašega centra sem izjemno zadovoljen! Praktično brez čakalnih dob, hitra odzivnost ter kakovostna storitev! Priporočam vsem ki želijo sproščenega obiska pri zobozdravniku.

Rozalija Kranjc in Boris Čulk, Cerklje ob Krki

Mi smo zelo zadovoljni z zobozdravstveno ordinacijo Skylab. Delujejo strokovno, profesionalno in po terminu točno. Zato jih lahko srčno priporočimo vsakemu pacientu.

Simona in Damjan Judež, Brežice

Skylab zobozdravstveni center obiskujeva že nekaj let. Zelo sva zadovoljna z zobozdravstvenimi storitvami ter prijaznim osebjem. Priporočava vsakomur…

Lidija Božič, Krško

Želela bi pohvaliti mojo zobozdravnico. dr. Mirno. Res je predvsem strokovna in prijazna. Vedno se posveti pacientu 100%. Ostanite takšni še naprej

Postanite ena izmed zadovoljnih strank tudi vi!

Vrhunska zobozdravstvena ordinacija in RTG diagnostični center v katerem na strokoven, sodoben in profesionalen način skrbimo za najpomembnejše – Vaše zdravje in lep nasmeh.

O podjetju

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Vse pravice pridržane

CBCT/3D slikanje čeljusti

Aparat zajame več posameznih posnetkov (prerezov) določenega predela in jih združi v celoto. Na ta način dobimo 3D prikaz, torej ne samo višino in širino, temveč tudi globino. CBCT posnetki se uporabljajo v primerih načrtovanja bolj kompliciranih kirurških posegov, kot so vstavljanje implantatov, komplicirane odstranitve cist in neizrazlih modrostnikov, sum na skrite prelomne čeljusti ipd.

RVG lokalni posnetek

Če želimo bolj natančno sliko določenega predela z veliko natančnih detajlov, naredim RVG lokalni posnetek s katerim zajamemo področje 1-2 zoba, posamzeno razpoko, plombo ali granulom.

Ortopan posnetek

Pri prvem pregledu pacienta v našem centru obvezno naredimo ortopantomagrski posnetek (ortopan). S tem posnetkom zajamemo področje obeh čeljusti in sosednjih tkiv in struktur. Zato je ortopan odličen za ugotovaljanje začetnega stanja pred načrtovanjem nadaljnega zdravljenja. Odličen je tudi za občasne kontrole zdravja ustne votline