loading

iTOP svetovanje o ustni higieni

Individualno svetovanje o ustni higieni izvajajo naši certificirani zobozdravniki v sodelovanju s podjetjem CURAPROX, svetovno znanim švicarskim proizvajalcem izdelkov za ustno higieno.

Svetovanje vključuje:

  • pogovor s pacientom in stomatološki pregled,

  • določanje ustnih predelov, ki so kritični za pravilno izvajanje higiene,

  • določanje ustreznih higienskih pripomočkov,

  • demonstracija in trening uporabe izbranih pripomočkov,

  • spremljanje izboljšanja tehnike čiščenja – kontrolni pregled čez deset dni in potem še čez en mesec.

Vsak udeleženec iTOP svetovanja ima na razpolago najbolj kakovostne CURAPROX higienske pripomočke. 

Rezervirajte si svoj termin!

Vrhunska zobozdravstvena ordinacija in RTG diagnostični center v katerem na strokoven, sodoben in profesionalen način skrbimo za najpomembnejše – Vaše zdravje in lep nasmeh.

O podjetju

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Vse pravice pridržane

CBCT/3D slikanje čeljusti

Aparat zajame več posameznih posnetkov (prerezov) določenega predela in jih združi v celoto. Na ta način dobimo 3D prikaz, torej ne samo višino in širino, temveč tudi globino. CBCT posnetki se uporabljajo v primerih načrtovanja bolj kompliciranih kirurških posegov, kot so vstavljanje implantatov, komplicirane odstranitve cist in neizrazlih modrostnikov, sum na skrite prelomne čeljusti ipd.

RVG lokalni posnetek

Če želimo bolj natančno sliko določenega predela z veliko natančnih detajlov, naredim RVG lokalni posnetek s katerim zajamemo področje 1-2 zoba, posamzeno razpoko, plombo ali granulom.

Ortopan posnetek

Pri prvem pregledu pacienta v našem centru obvezno naredimo ortopantomagrski posnetek (ortopan). S tem posnetkom zajamemo področje obeh čeljusti in sosednjih tkiv in struktur. Zato je ortopan odličen za ugotovaljanje začetnega stanja pred načrtovanjem nadaljnega zdravljenja. Odličen je tudi za občasne kontrole zdravja ustne votline