loading

Varstvo osebnih podatkov

1. Varovanje zasebnosti

Podjetji Mirna Franjković s.p. in Ana Franjković s.p. (v nadaljevanju ponudnik), se zavezujeta, da bosta varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta in podatkov, ki jih uporabniki posredujejo preko spletne strani www.skylab-dental.si ali na kakršenkoli drug način, ne bosta prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Zbrane podatke bo ponudnik uporabil izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in v okviru zakonskih pristojnosti.

Uporabnik dovoljuje ponudniku upravljanje in obdelavo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje, ko vpiše svoje osebne podatke v spletni obrazec na spletni strani, za namen pridobitve ponudbe ali zaradi naročanja na storitve.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

2. Piškotki

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

3. Obdelava osebnih podatkov

Uporabnik z izpolnitvijo spletnega obrazca na spletni strani izrecno soglaša, da lahko ponudnik pridobljene osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in morebitne druge podatke, ki jih ponudniku za namene izpolnitve naročila posreduje uporabnik), uporabi tudi za namene neposrednega trženja prek vseh oglaševalskih kanalov, ki jih uporablja ponudnik (obveščanje prek telefona in SMS-ov, naslovljene direktne pošte, elektronske pošte, itd.), ter za potrebe z neposrednim trženjem povezane analize, marketinško profiliranje in segmentacijo.

Vsak uporabnik lahko soglasje za obdelavo osebnih podatkov kadarkoli prekliče z obvestilom na email ponudnika in sicer lahko poda preklic soglasja za namene neposrednega trženja. Ponudnik bo uporabnikovo željo upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja za namen neposrednega trženja. Pri tem uporabnik ne trpi nobenih stroškov.

 

Upravljavec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše znotraj te spletne strani sta podjetji Mirna Franjković s.p. in Ana Franjković s.p.. Vaša vprašanja v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani lahko pošljete na info@skylab-dental.si.

Izjava je bila zadnjič posodobljena 01.09.2022

Vrhunska zobozdravstvena ordinacija in RTG diagnostični center v katerem na strokoven, sodoben in profesionalen način skrbimo za najpomembnejše – Vaše zdravje in lep nasmeh.

O podjetju

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Vse pravice pridržane

CBCT/3D slikanje čeljusti

Aparat zajame več posameznih posnetkov (prerezov) določenega predela in jih združi v celoto. Na ta način dobimo 3D prikaz, torej ne samo višino in širino, temveč tudi globino. CBCT posnetki se uporabljajo v primerih načrtovanja bolj kompliciranih kirurških posegov, kot so vstavljanje implantatov, komplicirane odstranitve cist in neizrazlih modrostnikov, sum na skrite prelomne čeljusti ipd.

RVG lokalni posnetek

Če želimo bolj natančno sliko določenega predela z veliko natančnih detajlov, naredim RVG lokalni posnetek s katerim zajamemo področje 1-2 zoba, posamzeno razpoko, plombo ali granulom.

Ortopan posnetek

Pri prvem pregledu pacienta v našem centru obvezno naredimo ortopantomagrski posnetek (ortopan). S tem posnetkom zajamemo področje obeh čeljusti in sosednjih tkiv in struktur. Zato je ortopan odličen za ugotovaljanje začetnega stanja pred načrtovanjem nadaljnega zdravljenja. Odličen je tudi za občasne kontrole zdravja ustne votline